torsdag 11 februari 2010

Tidningskungen.se


Såhär beskriver Tidningskungen.se sin sida:
Tidningskungen.se hittar du över 600 svenska och internationella tidningar! Tidningskungens affärsidé är att erbjuda billiga prenumerationer på alla tidningar.

Alla prenumerationer hos Tidningskungen.se är tidsbestämda. Det vill säga att de avslutas automatiskt efter att du fått de antal nummer du beställt.

Anledningen till att vi kan hålla så låga priser är att förlagen konkurrerar om dig som prenumerant och vi påminner dem aktivt om att förbättra sina erbjudanden.


Just nu har de ett erbjudande där man får en helt gratis DVD om man beställer en provprenumeration med 3 nr av en valfri tidning för 49 kr. Det finns flera olika tidningar att välja mellan tex; Slitz, Café, DN eller Stuff. Filmerna man får välja mellan är; Tokig i dig, Aviator eller king of California. Skriv bara namnet på filmen i fältet för rabattkod.

För alla bloggare så finns det ett trevligt erbjudande också; Om man bloggar om dem och mailar till ted@tidningskungen.se så får man en GRATIS prenumeration. Det är ju riktigt roligt, jag vet inte vilken jag ska välja än. Men kul blir det!

2 kommentarer:

  1. Ny tävling på bloggen den finns under kategorin tävlingar :)

    SvaraRadera
  2. Vilket bra tips! Jag måste kika in och se vad de har för några, vill börja prenumerera på en tidning nu :)

    Jag tänka tipsa dig om att du kan vinna hemligt klädpaket från Lipfish hos mig nu, så söta kläder!

    Jag önskar dig en fin kväll!

    SvaraRadera